Strawberry Earth Fair

Play
Strategie, Concept & Creatie, Programmering, Copywriting, PR & Communicatie, Productie
Strawberry Earth Fair

Voor de Strawberry Earth Fair werden de Tolhuistuin (2014) en Roest (2015) voor twee dagen omgetoverd in een walhalla, met het nieuwste op het gebied van duurzame mode, design, eten en film. De Fair combineerde een stevig inhoudelijk programma met bijvoorbeeld de documentaire The True Cost en de expositie ‘Design of the Future’ met luchtiger programmaonderdelen als ‘hoe houd je kippen in de stad’ of een alternatieve yogales van Maxim Hartman en Tim den Besten. Beide edities trokken elk ruim 2000 bezoekers.

Poster Strawberry Earth Fair 2014
Poster Strawberry Earth Fair 2014

Line-up

Het festival richtte zich op een jonge, creatieve doelgroep met als insteek inspireren én activeren om duurzame keuzes te maken.
Partners en deelnemers van het festival waren o.a. de ASN Bank, Coco-Mat, Fjallraven, Charlie + Mary, Kings of Indigo, Wetransfer, Afriek, Studio JUX, Yumeko, Weltevree, Etsy, Wildernis, Waarmakers, LENA Fashion Library, Forbo, Roetz, Yoni, Vandebron en TOMS.

In de line-up onder meer: Daan Roosegaarde, Maxim Hartman, Thekla Reuten, Simone Weimans, Stevendepeven, Andrew Morgan, Safia Minney, Tourist Le MC, Andrea van Pol, Tim den Besten en Diggy Dex.